Aan het woord

Benieuwd hoe het is om te werken in de Accountancy? In de Vlogreeks Mandy ontmoet neemt Mandy je mee naar verschillende mkb-kantoren door heel Nederland. Ze gaat in gesprek met onder andere accountants, fiscalisten, stagiaires en ondernemers om te laten zien hoe leuk het is om te werken in het mkb!

Ondernemers

Ondernemers vertellen in korte video’s waarom zij klant zijn bij een SRA-kantoor. Zij  geven aan hoe het contact verloopt, welke werkzaamheden worden verricht en waar hun accountant voor hen van toegevoegde waarde is.

SRA

Met zo’n 70 medewerkers is SRA dé vereniging voor mkb-accountantskantoren. Wij zijn voor onze leden een multidisciplinair adviseur en vraagbaak, bijvoorbeeld op het gebied van vaktechnische vraagstukken of HRM-advies. We vormen een hecht team en werken regelmatig, vaak op projectbasis, samen.

Hogescholen

Benieuwd hoe het er aan toe gaat op hogescholen en/of universiteiten? Docenten en studenten nemen je mee in het leven op campus en vertellen je meer over verschillende studies, stages en toffe projecten.

Binnenkort vind je hier meer!