Dyonne Langerak, Vaktechniek

Ik maak deel uit van het team Relatiebeheer; wij bezoeken jaarlijks tal van kantoren. SRA-Vaktechniek ontwikkelt producten en diensten voor de professionals op de aangesloten kantoren om hen te ondersteunen bij de werkzaamheden. Dit doen wij bijvoorbeeld met tools zoals werkprogramma’s en een prognosemodel, met handboeken en een nieuwsbrief. Maar ook door middel van vaktechnische kennisbijeenkomsten.

Veel afwisseling en unieke projecten

Als productmanager ben ik verantwoordelijk voor een aantal producten. Dat houdt productontwikkeling, marketing en communicatie in, maar soms ook administratieve werkzaamheden en financiën. Kortom, erg afwisselend!

Zoveel mogelijk ondersteunen

Ik ben er trots op hoe hard we hebben gewerkt met z’n allen om onze leden ook in de tijd van corona goed bij te kunnen staan. Nieuwe producten die we in korte tijd hebben ontwikkeld en producten die zijn uitgebreid. Collega’s die met succes alle vaktechnische bijeenkomsten hebben omgezet naar online bijeenkomsten, waarbij uiteraard de kwaliteit van de bijeenkomsten op peil is gebleven.

Betrokken bij andere afdelingen

We hebben diverse processen gedigitaliseerd, zoals het goedkeuren van inkoopfacturen en het inboeken van

Wat mijn werk ook leuk maakt, is dat ik ook betrokken ben bij andere afdelingen. Zo maak ik deel uit van het team Relatiebeheer. Elke relatiebeheerder is aanspreekpunt voor een aantal SRA-kantoren en bezoekt deze jaarlijks.

BiZ is een uniek project!

Verder werken we op projectbasis vaak samen met andere afdelingen. We hebben bijvoorbeeld binnen SRA een project genaamd Branche in Zicht (BiZ), met een unieke database van jaarrekeningen van de klanten van onze leden. Hiermee kunnen onze leden een gedetailleerde vergelijking maken voor de klant met zijn concurrent. En dit voor ruim 600 branches! BiZ is een uniek product binnen SRA en samen met de verschillende afdelingen proberen we dit goed voor het voetlicht te brengen bij onze leden. Zo houdt de afdeling Educatie zich bezig met workshops voor BiZ, Automatisering met de productontwikkeling en implementatie bij de kantoren en helpen we vanuit Vaktechniek mee met de marketing en marktbewerking.